Over ons

Wij werken nauw samen met drs. Frans Robbe Assurantiën B.V. Zij hebben ervoor gekozen om hun advies op basis van ongebonden selectieve bemiddeling voor u uit te voeren.

Al onze polissen worden exclusief bemiddeld door drs. Frans Robbe Assurantiën B.V. drs. Frans Robbe Assurantiën B.V. is volledig adviesvrij, ongebonden en objectief. Zij zullen kijken wat voor u, in uw specifieke situatie, de beste oplossing biedt. Wordt door de onafhankelijke adviseur van drs. Frans Robbe Assurantiën B.V. een polis van Robbe Assuradeuren BV geadviseerd, heeft dat voor u diverse voordelen.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld snel handelen in het geval van schade. Door jarenlange ervaring en expertise kunnen de schadebehandelaren van drs. Frans Robbe Assurantiën B.V. schades vaak veel sneller afronden. Mede ook omdat wij zelf de volmacht van de verzekeringsmaatschappij hebben om de schade in zijn geheel af te wikkelen en in de meeste gevallen ook zelf direct uit te keren.

Voor meer informatie over de werkwijze kunt u een kijkje nemen op de website van ons bemiddelingsbedrijf. Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Mocht u met een vraag, probleem of klacht zitten, neem dan contact met ons op info@robbe.nl. Wij kennen een interne klachtenprocedure en rapportage en zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Ter voorkoming van conflicterende belangen hanteren wij enkele regels, welke u kunt terugvinden in de Procedure conflicterende situaties. Als gevolmachtigde voldoen wij aan de voorwaarden van het “Protocol Volmacht” als opgesteld door het NVGA en het Verbond van Verzekeraars.